Båt fra Oslo
I år frakter den hel-elektriske båten «Vision of the fjords» publikum tur – retur Oslo – Oscarsborg. Båten går fra Langkaia 1, rett ovenfor operaen i Bjørvika med avgang kl 17.00. Turen tar ca 1t og 30 minutter en vei. På båten vil det være mulig å kjøpe mat og drikke.
Båtbillett inkluderer ikke operabillett. Båtbillett bestilles på Ticketmaster og koster kr 395,-. Det selges mat og drikke på båten.
Husk! Middag i Festningen og båt fra Oslo kan ikke kombineres på grunn av ankomst tidspunkt fra Oslo.
Link til bestilling

Båt fra Sandvika
Norges eldste rutegående treferge «MS Rigmor» har i mange år fraktet vårt publikum tur-retur Sandvika. Inkludert i prisen er velkomstdrikke, fingermatbuffet og nattmat på veien hjem. Billetter må forhåndsbestilles. Husk! Operabillett til Otello må kjøpes i tillegg.

Seililingsprogram:
Lørdag 13. – onsdag 17. – fredag 19. -og lørdag 20. august
16:30 Oppmøte, Rigmorbryggen i Sandvika (Kadettangen 18 b). Informasjon og sikkerhet 17:00 Avgang
19:00 Ankomst O.Borg
19:30 til ca. 22.30 Forestillling
22:45 Ca. avreise O.Borg (snarest mulig etter at forestillingen er slutt)
00:45 Ca. ankomst Sandvika. Servering : Mat, øl / vin Ledsager : Full pris Varighet på overfarten: 120 min

Link til bestilling

Egen Båt
Ankommer du Oscarsborg med egen båt kan du legge til på Oscarsborg Båthavn. Les mer på deres hjemmeside. Oscarsborggjestehavn.no

Kollektivtransport
#Ruter har avganger til Drøbak fra flere steder i Akershus og Oslo. Se deres hjemmeside for informasjon. www.ruter.no

Parkering i Drøbak
Det er flere parkeringsmuligheter i Drøbak. Vær tidlig ute da det kan være et stykke å gå.

Husvik – dette er Forsvarsbyggs parkeringsplass for besøkende til Oscarsborg og koster ca. kr 125,- for en dag. Det tar ca. fem minutter å gå fra denne p-plassen til Sundbrygga. Hvis du kommer Niels Carlsens vei fra Drøbak, skal du kjøre ca. 400 meter forbi Sundbrygga. Der står det et skilt, som peker opp til høyre, rett før et sort hus. Hvis du har GPS, kan du stille den inn på Husvikveien 37. Parkeringsavgift Husvik er kr 26,- pr. time og kr 125,- pr. døgn (inkl. mva).

Bankløkka – dette er den store p-plassen i Drøbak sentrum, og du betaler på forhånd for det antall timer du ønsker å parkere. Beregn ca. 15 – 20 minutters spasertur fra Bankløkka til Sundbrygga. Du kan stille inn GPS-en på Niels Carlsens gate 7, da ser du p-plassen på venstre side, men du må ta første vei til venstre for å komme til innkjøringen (forbi kirken).

Sagajordet – denne p-plassen ligger til Sagaveien. Det koster foreløpig ingenting å stå her, men det blir fort fullt og krever at man har gode bein, man må gå ned en veldig bratt sti mellom husene for å komme til båten. Har du GPS, kan du stille den inn på Sagaveien 1, du skal ta av brått til venstre 20 meter før, men det ser du.
Se kart her: Parkering Drøbak