Ferge fra Drøbak
Båt fra Drøbak er inkludert i operabilletten og vises ved ombordstigning. Båten går fra Sundbrygga nord i Drøbak, og går i skyttel fra kl 17.00.

NYHET! Vi setter inn en ekstra båt fra Oscarsborg til Drøbak etter forestilling. Vi halverer med dette ventetiden på turen hjem.

Ferge fra Oslo
Billetter til båttransport fra Oslo og Sandviken blir tilgjengelig etter nyttår. Meld deg på vårt nyhetsbrev i bunnen av denne siden for å få informasjon når båtbillettene blir tilgjengelig samt andre tilbud i forbindelse med årets forestilling.

Båtbillett inkluderer ikke operabillett. Båtbillett bestilles på Ticketmaster og koster kr 395,-. Det selges mat og drikke på båten.

Husk! Middag i Festninge og båt fra Oslo kan ikke kombineres på grunn av ankomst tidspunkt fra Oslo.

Båten tar 1 time og 30 minutter en vei.
Bestill båtbillett her

Båtbillett inkluderer ikke operabillett. Båtbillett bestilles på Ticketmaster og koster kr 395,-. Det selges mat og drikke på båten.
Husk!
Bestill båtbillett her

Ferge fra Sandvika
Info om båt fra Sandviken blir tilgjengelig etter nyttår.

Egen Båt
Ankommer du Oscarsborg med egen båt kan du legge til på Oscarsborg Båthavn. Les mer på deres hjemmeside. Oscarsborggjestehavn.no

Kollektivtransport
#Ruter har avganger til Drøbak fra flere steder i Akershus og Oslo. Se deres hjemmeside for informasjon. www.ruter.no

Parkering i Drøbak
Det er flere parkeringsmuligheter i Drøbak. Vær tidlig ute da det kan være et stykke å gå.

Husvik – dette er Forsvarsbyggs parkeringsplass for besøkende til Oscarsborg og koster ca. kr 125,- for en dag. Det tar ca. fem minutter å gå fra denne p-plassen til Sundbrygga. Hvis du kommer Niels Carlsens vei fra Drøbak, skal du kjøre ca. 400 meter forbi Sundbrygga. Der står det et skilt, som peker opp til høyre, rett før et sort hus. Hvis du har GPS, kan du stille den inn på Husvikveien 37. Parkeringsavgift Husvik er kr 26,- pr. time og kr 125,- pr. døgn (inkl. mva).

Bankløkka – dette er den store p-plassen i Drøbak sentrum, og du betaler på forhånd for det antall timer du ønsker å parkere. Beregn ca. 15 – 20 minutters spasertur fra Bankløkka til Sundbrygga. Du kan stille inn GPS-en på Niels Carlsens gate 7, da ser du p-plassen på venstre side, men du må ta første vei til venstre for å komme til innkjøringen (forbi kirken).

Sagajordet – denne p-plassen ligger til Sagaveien. Det koster foreløpig ingenting å stå her, men det blir fort fullt og krever at man har gode bein, man må gå ned en veldig bratt sti mellom husene for å komme til båten. Har du GPS, kan du stille den inn på Sagaveien 1, du skal ta av brått til venstre 20 meter før, men det ser du.
Se kart her: Parkering Drøbak