Det er markert plasser til personer som benytter rullestol på Ticketmaster.no. Ledsager betaler kun billettavgift. Vi ber rullestolbrukere overholde prinsippet om “først inn – sist ut” for deres og andres sikkerhet.

Årets forestilling vil lede publikum gjennom tuneller, opp på festningstaket og opp til kongelunden. Disse etappene egner seg ikke for rullestolbrukere. Det vil lages alternativer slik at dem som ikke kan fullføre hele ruten får alternativ rute. Mer informasjon om dette vil legges ut på nettsider og facebnook.

Personer som trenger assistanse fra fergekaien på Oscarsborg og opp til Festningen bes henvende seg til vaktpersonale på kaien som vil besørge bil transport.

Det er ikke tillatt å ta med seg egne stoler (campingstoler o.l) da dette vil være til hinder i en eventuell nødssituasjon. Man kan fint ta med puter og lignende.

Røde Kors er tilstede utenfor festningen før-, og inne i festningen under forestillingen. De sitter til venstre for scenen og kan kontaktes direkte eller ved å henvende seg til en av publikums vertene.