Mat & Drikke
Å besøke oss kan for noen bli en opplevelse som varer lenge. Derfor har vi satt sammen et knippe alternativer til forfriskninger og bespisning både på øya og i Drøbak sentrum.

Det er ikke tillat å nyte medbrakt mat og drikke på båtene, i Festningen eller innenfor gjerdene på Festningsplassen. Det er mange fine piknik plasser rundt festningen og ved vannet.

På festingsplassen
Utenfor festningen tilbyr vi mat og drikke før forestillingen og i pausen. Det er satt opp bord, stoler og tak for anledningen. I tillegg er festningen omringet av grønt gress som er prefekt for en liten piknik. Man kan ta med seg kjøpt mat og drikke inn i borggården under forestillingen. Vi tilbyr også forhåndsbestilling av bevertning i pausen. Da slipper du lange køer!

Inne i Festningen
Oscarsborg Hotell tilbyr 3-retters middag inne i festningen før forestilling. Her inntar du et herlig måltid med opera scenen som utsikt. Dette tilbudet må forhåndsbestilles. Det kan bestilles samtidig med operabillett eller separat på Ticketmaster. OBS! Dette tilbudet kan ikke kombineres med båt fra Oslo eller Sandvika på grunn av ankomsttidspunkt for båtene. Middagen bestilles på Ticketmaster.

Oscarsborg Hotell «Forpleiningen»
Fem minutter gange fra festningen ligger Oscarsborg Hotell med restaurant og À la carte meny. Besøk deres sider for mer informasjon om meny og reservasjon.

Havnekroa
Havnekroa som ligger fem minutter fra fergeleiet tilbyr operameny og À la carte meny på sin store terrasse rett i vannkanten. Her blir det fort fullt, så bestill bord på forhånd på deres nettside.

Drøbak Sentrum
Drøbak sentrum ligger ca 15 minutter fra Sundbrygga (fergekaien). Her finnes et godt utvalg med restauranter, kafeer og kiosker med variert tilbud. Besøk visitdrobak og reserver bord før du ankommer Drøbak.

www.visitdrobak.no