Oscarsborg Operaen Meny
På sosiale medier

Transport & Båt

Ferge fra Drøbak
Båt fra Drøbak er inkludert i operabilletten og vises ved ombordstigning. Båten går fra Sundbrygga nord i Drøbak, og går i skyttel fra kl 17.00.

NYHET! Vi setter inn en ekstra båt fra Oscarsborg til  Drøbak etter forestilling. Vi halverer med dette ventetiden på turen hjem.

Ferge fra Oslo 
Avgang kl 17.00 på Langkaia vis-à-vis Den norske Opera og Ballett. Kl. 00:45 ca. ankomst Oslo.

Båtbillett bestilles på Ticketmaster og koster kr 350,-. Det selges mat og drikke på båten. Husk! Operabillett kommer i tillegg.

Bestill båtbillett her

Ferge fra Sandvika
Den tradisjonsrike rutefergen «MS Rigmor» har i mange år fraktet vårt publikum tur-retur Sandvika. Inkludert i prisen er velkomstdrikke, fingermatbuffet og nattmat på veien hjem. Billetter må forhåndsbestilles via Ticketmaster. Husk! Operabillett kommer i tillegg. Alt kan bestilles samtidig på Ticketmaster.

16:45 Oppmøte, Rigmorbryggen i Sandvika (Kadettangen 18 b). Informasjon og sikkerhet

17:00 Avgang

19:00 Ankomst O.Borg

19:30 til ca. 22.30 Forestillling

22:45 Ca. Avreise: O.Borg(snarest mulig etter at forestillingen er slutt)

00:45 Ca. Ankomst Sandvika

Bestill her

Egen Båt
Ankommer du Oscarsborg med egen båt kan du legge til på Oscarsborg Båthavn. Les mer på deres hjemmeside. Oscarsborggjestehavn.no

Kollektivtransport
#Ruter har avganger til Drøbak fra flere steder i Akershus og Oslo. Se deres hjemmeside for informasjon. www.ruter.no

Parkering i Drøbak
Det er flere parkeringsmuligheter i Drøbak. Vær tidlig ute da det kan være et stykke å gå.

Husvik – dette er Forsvarsbyggs parkeringsplass for besøkende til Oscarsborg og koster ca. kr 125,- for en dag. Det tar ca. fem minutter å gå fra denne p-plassen til Sundbrygga. Hvis du kommer Niels Carlsens vei fra Drøbak, skal du kjøre ca. 400 meter forbi Sundbrygga. Der står det et skilt, som peker opp til høyre, rett før et sort hus. Hvis du har GPS, kan du stille den inn på Husvikveien 37. Parkeringsavgift Husvik er kr 26,- pr. time og kr 125,- pr. døgn (inkl. mva).

Bankløkka – dette er den store p-plassen i Drøbak sentrum, og du betaler på forhånd for det antall timer du ønsker å parkere. Beregn ca. 15 – 20 minutters spasertur fra Bankløkka til Sundbrygga. Du kan stille inn GPS-en på Niels Carlsens gate 7, da ser du p-plassen på venstre side, men du må ta første vei til venstre for å komme til innkjøringen (forbi kirken).

Sagajordet – denne p-plassen ligger til Sagaveien. Det koster foreløpig ingenting å stå her, men det blir fort fullt og krever at man har gode bein, man må gå ned en veldig bratt sti mellom husene for å komme til båten. Har du GPS, kan du stille den inn på Sagaveien 1, du skal ta av brått til venstre 20 meter før, men det ser du.

Se kart her: Parkering Drøbak

Billettinformasjon

Billettpriser og annet nyttig informasjon.

Mat & Drikke

Bevertning før forestilling og i pausen på Oscarsborg. Mat på båtene og restauranter i Drøbak sentrum.

Spesial assistanse

Informasjon om tilpassede plasser og assistanse tilbud på Oscarsborg.

Grupper

Store grupper over 10 personer.

Kontakt Oss

Kontakt oss på epost, telefon eller sosiale medier.